FIBER

NextGenTel Logo

 

Privat

Som kommunikasjons- og tjenestepartner til Øvre Eiker Fibernett leverer NextGenTel førsteklasses bredbåndstjenester til privatmarkedet i Øvre Eiker. Øvre Eiker Fibernett bygger ut og drifter det det fysiske fibernettet og NextGenTel leverer et mangfold av bredbåndstjenester til kundene som er tilknyttet fibernettet.

Digital-TV, telefoni og superraskt Internett er våre kjernetjenester og dette er bare begynnelsen. Med fiberoptikk blir datasignalene overført med lysets hastighet.

 

For mer informasjon ta kontakt på telefon 21 49 55 89 eller send en epost til ftth@nextgentel.no


NextGenTel Logo

Bedrift

Bedrifter i dag vurderer telekommunikasjon og IKT som kritisk for sin virksomhet. Stabilitet, kvalitet, kapasitet og tjenestemangfold er viktig elementer i den daglige driften. Derfor velger stadig flere bedrifter å tilknytte seg fibernettet.

NextGenTel leverer produktet Internett Fiber som er et profesjonelt bredbåndsprodukt. Produktet leveres til bedrifter med for solide løsninger med høy opp- og nedlastningshastigheter fra til 10 til 1000 Mbps avhengig av bedriftens behov. Bedriften får en stabil tjeneste med dedikert og kompetent oppfølging fra NextGenTels egen bedriftsavdeling.

Inkludert i en basisavtale er:

  • Høykvalitets ruter fra Cisco
  • En fast IP adresse er inkludert
  • SLA-nivå A8, dvs. maksimal feilrettingstid på 8 timer (mandag – fredag 08.30 -18.00)

Les mer om Internett Fiber her (PDF dokument)

 

Design og hosting: Senson AS